Spirituele healing is er voor iedereen die fysieke en emotionele levenskracht wil ontvangen voor zijn herstel. Van jou wordt slechts verwacht dat je open staat voor wat er kan gebeuren. Alsook dat je een zekere mate van vertrouwen hebt in de healer, daarnaast is een positieve opstelling welkom. Het zal je verbazen hoe groot de invloed van jezelf is op herstel. Als je een positieve houding hebt om je beter te willen voelen, dan helpt dit bij het genezingsproces.

Spirituele healing kan een aanvulling zijn naast de reguliere geneeskunde. Het kan echter niet beschouwd worden als een alternatief of vervanging. Als je je niet goed voelt, vraag dan advies of hulp aan je dokter. Toch kan een healing naast een medische behandeling zinvol zijn.

Eerst een paar misverstanden uit de wereld helpen. Bij het woord ‘spiritueel’ denken mensen soms aan religie of geloof. Spirituele healing heeft daar echter niets mee te maken. Religie en geloof zijn geen zaken die aan de orde komen. Het maakt dus niet uit of je een geloof hebt en zo ja welk. Het doel van je bezoek is het ontvangen van kracht en energie, die voor jou van nut kunnen zijn. Een healing is ook geen tovenarij of iets mystieks. Je hoeft er zelfs niet in te geloven. Healings worden ook gegeven aan kleine kinderen en dieren, die geen besef hebben van geloof. De praktijk zal leren of je er baat bij hebt of niet.

Er zijn verschillende soorten healings:

  • Contact-healing/hands-on healing: Ik leg, alléén met jouw toestemming, mijn handen op je schouders.
  • Hands-off healing. Ik kom met mijn handen dichtbij je, echter zonder je aan te raken.
  • Healing op afstand. Dit is mogelijk als je niet in de gelegenheid bent om zelf langs te komen. Stuur dan een mailtje zodat ik je op de healinglijst kan zetten.

De eerste twee genoemde manieren van healing werken even goed. Ik werk volgens een gedragscode van de SNU (The Spritual National Union, oftewel de wereldwijde beroepsvereniging) waar ik mij strikt aan hou.

Een afspraak voor healing duurt ongeveer 30 minuten. De kosten van deze 1 op 1 afspraak is € 15,00.
Aan het eind van elk jaar doe ik een aantal donaties aan goede doelen zoals Serious request, Kika, WNF en locale stichtingen.

Iedere woensdag wordt er gratis healing op afstand gegeven. Kan je zelf een steuntje in de rug gebruiken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied of ken je iemand die dat nodig heeft stuur dan een bericht met voornaam en achternaam. De naam zal dan opgenomen worden in de healing. Mocht je zelf willen komen dan kan dat op afspraak of op iedere donderdag tussen 9 en 11 uur. 

*Jongeren/Kinderen onder de leeftijd van 16 jaar dienen samen met een volwassenen te komen.

De healing is uitsluitend bedoeld ter ondersteuning van het welzijn van de cliënt en is geen alternatief voor een behandeling van een arts.

Op alle diensten van Mariphaea gelden de algemene voorwaarden. 

Stuur een bericht

3 + 3 = ?