Tijdens een reading praat ik over jou en je leven tot nu toe. Er kunnen diverse aspecten ter sprake komen zoals zaken uit je verleden (die nog steeds invloed hebben op je dagelijks handelen), je werk, relatie, financiën, gezondheid en nog meer.

Ook kan ik tijdens een reading mij openstellen voor communicatie met overleden dierbaren. Door middel van bewijs over de overleden persoon met wie ik in contact kom, wordt helder om wie het gaat. Dan weet je dus wie er communiceert, waarna er een boodschap kan komen die ondersteunend voor je zou kunnen zijn. Zoals uw dierbare dat ook gedaan zou hebben als hij of zij nog fysiek op aarde aanwezig zou zijn.

Ik vraag je om mij geen informatie vooraf te geven, niet over jezelf maar ook niet over iemand in de geesteswereld. Graag verneem ik je antwoord op de door mij gegeven informatie door middel van een ‘ja’ als het klopt en een ‘nee’ als het niet klopt. Het blijft een ongesproken taal waarbij een foutieve interpretatie aanwezig is. Bij een ‘nee’ kan ik werken met wat er in de vertaling niet juist is gegaan.

Er kan geen garantie worden gegeven dat er daadwerkelijk een contact tot stand komt. Dat is van meerdere factoren afhankelijk, waarvan de belangrijkste is dat een overledene niet ‘gedwongen’ kan worden in contact te treden. Adviezen, meningen of andere zaken die via mij worden doorgegeven, zijn vrijblijvend. Het is aan jezelf of je daar gevolg aan wilt geven. Je blijft zelf verantwoordelijke voor je leven en de keuzes en beslissingen die je daarbij maakt. Iedereen heeft een eigen vrije wil.

Kosten:

€ 50,00 per 60 minuten.*

Op alle diensten van Mariphaea gelden de algemene voorwaarden. 

* prijs per 1-1-2018