Reiki Usui Shiki Ryoho

Reiki is niet een vorm van therapie maar een weg naar heelheid en harmonie. Deze weg bestaat uit een aantal afzonderlijke stappen, die ieder in zijn eigen tempo sneller of langzamer kan doorlopen. Je verbindt je stap voor stap meer en meer met de Reiki-kracht zodat het langzaam tot een vast deel van je leven zal worden. De stappen (Eerste, Tweede en Derde Graad) worden ingeleid door inwijdingen die je ook wel energieoverdrachten kan noemen. Bij de Eerste Graad werkt het op fysiek vlak, de Tweede Graad op psychisch-emotionele vlak terwijl de Derde Graad werkt op de spirituele rijping. Als je de Derde Graad wilt gaan doen, moet je al langere tijd met de andere graden gewerkt hebben en de lichamelijke en geestelijke veranderingen die daar vaak mee gepaard gaan, hebben doorgemaakt.

Hoe werkt Reiki?

Met Reiki maak je gebruik van de universele energie  om te helen van fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades.
Ieder mens loopt in zijn leven blokkades op en allemaal creëren we (vaak onbewust) patronen die ons ervan weerhouden ons volle potentieel in het leven tot uitdrukking te brengen. Deze blokkades beperken onze levensvreugde en ons functioneren in het dagelijkse leven. Reiki neemt de blokkades weg en brengt de energiestroom weer op gang. Hoe deze heling uitwerkt is voor ieder mens verschillend. Sommige mensen kunnen last hebben van ontgiftingsverschijnselen, omdat het lichaam in verhoogd tempo zijn afvalstoffen gaat afvoeren. Anderen hebben de ervaring dat ze sterker gaat dromen (soms over vorige levens) of dat oude zaken of herinneringen plotseling weer boven komen. Negatieve emoties of mentale patronen kunnen opspelen (vaak na Reiki II) evenals niet verwerkte gebeurtenissen van vroeger. Dit gebeurt slechts om je te helpen loslaten wat niet meer werkt of niet meer bij je past. Dit zijn al die zaken die je belemmeren in je verdere groei, die achterhaald zijn en geen nut meer hebben. Het uiteindelijke resultaat is altijd positief en werken met Reiki is voor alle betrokkenen, zowel voor gever als de ontvanger, een vreugdevolle ervaring. Vertrouwen is het sleutelwoord en onvoorwaardelijk houden van jezelf de les die we allemaal moeten leren.

Reiki-behandeling/massage
Je hebt last van lichamelijke klachten en voelt je niet energiek. Dan kan een reiki-behandeling helpen ter ondersteuning. Ik behandel via de signalen die het lichaam geeft. De behandeling bestaat uit handoplegging of door middel van een massage.

Kosten:
30 minuten = € 30,00*
60 minuten = € 50,00*

Reiki is slechts ter ondersteuning en is daarom geen alternatief voor een behandeling van een arts. Daarom adviseert Mariphaea om bij klachten eerst contact op te nemen met de huisarts. 

Op alle diensten van Mariphaea gelden de algemene voorwaarden. 

* prijs per 1-1-2018

Reiki I, II, III

Reiki I
Reiki I is bedoeld voor zelfgenezing, maar stelt je ook in staat om door middel van handoplegging helende energie aan anderen te geven. Het werkt niet alleen bij mensen maar ook bij dieren.

Kosten: € 175,00

Reiki II
Reiki II vergroot de hoeveelheid energie die door je lichaam en handen stroomt, maar is geconcentreerd op het emotionele en mentale vlak van de ontvanger. Tevens werkt het in op het karma van de ingewijde persoon. Met de symbolen die je bij de inwijding van Reiki II ontvangt kun je ook op afstand genezen en overstijg je ruimte en tijd. Je kunt zowel oude situaties uit het verleden als gebeurtenissen in de toekomst helende energie toesturen.

Kosten: € 250,00

Reiki III
Reiki III is de graad van de master en leraar. Deze laatste inwijding zal plaatsvinden na een intake-gesprek.  In dit intake-gesprek bespreken we hoe je Reiki een belangrijke plaats in je leven wilt geven en op welke manier je je geroepen voelt om de Reiki-kracht weer aan anderen door kan geven.

Kosten: € 500,00