Haar sfeervolle praktijk, Mariphaea, is gevestigd in Vleuten (provincie Utrecht). Esther Vergeer-Lases heeft de praktijk opgericht om door middel van massages en reiki mensen te inspireren om een diepere vorm van ontspanning te voelen. Door deze diepere vorm van ontspanning komen de mensen beter in contact met hun eigen Zijn en hun innerlijke kracht.
Klanten kunnen er zeker van zijn dat ze hier de ‘kwaliteit van aandacht’ ervaren en geïnspireerd en ontspannen het pand verlaten. Esther Vergeer-Lases is al 8 jaar met hart en ziel bezig met diverse opleidingen. Zij blijft zichzelf verder ontwikkelen om nog beter haar werk te kunnen doen.

Wat mij zo aanspreekt is dat ik met mijn praktijk mensen kan inspireren op zowel lichaams-, geestelijk- en ziels-niveau (body-mind-soul). Gedreven door mijn passie voor spiritualiteit en psychologie ben ik met een andere manier gaan masseren. Het is niet een programma afchecken maar meer kijken naar wat er daadwerkelijk nodig is voor iemand. Daarom neem ik de tijd voor de massage en intake. Ontspanning is niet alleen de spieren die ontspannen zijn maar ook op geestelijk niveau. Geestelijke stress heeft zijn uitwerking op het lichaam en daarom is het van belang dat je niet alleen op lichamelijk niveau werkt aan ontspanning maar dat het ook het geestelijke niveau kan bereiken.

De diverse vormen van massage vullen elkaar aan vandaar dat ik op het moment zelf beslis hoe de massage start. Tijdens de massage laat ik mij leiden door de signalen van het lichaam om de massage aan te passen naar dat wat nodig is. Dit kan zijn trilling en klank maar kan ook de warmte van de hotstones zijn.  Het is mooi om te zien dat mensen tijdens de massage een moment ervaren dat lichaam en geest even tot rust komen. Zo was er ooit een klant die zuchtte dat hij eindelijk het gevoel had dat hij  gewoon zichzelf mocht zijn. Nog steeds, na al die jaren, werk ik met veel plezier in mijn praktijk.

Groeten,

Esther Vergeer-Lases